Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

15 reacties op “Gastenboek

 1. his potentialThe free agent has been heralded as a marquee signing by the club formerly known as AFC United,?ahead of the upcoming Allsvenskan season which kicks off in early April.

 2. Welcome to my blog ,
  I’m Alton Sawyer.
  If you’ve ever been too busy and couldn’t finish a research paper , then you’ve come to the right place. I assist students in all areas of the writing technique. I can also write the paper from start to finish.
  My career as a scholarly writer started early in college . After learning that I was very capable in the field of academic writing, I decided to take it up as a job .

  Talented Academic Writer- Alton Sawyer- 10 Most Common College Freshman Mistakes Corp

 3. Hoi Karlijn,

  Wat leuk om te lezen, ons avontuur gaat komend najaar beginnen op de plek die jij nu achter gaat alten. Mede dankzij jouw blog hebben we ontzettend veel zin in dit avontuur, bedankt voor je verhalen!
  groet
  Kirsten

 4. Hoi, Via google op julie blog terecht gekomen, nog niet goed doorgelezen om eerlijk te zijn maar ik zou graag Karlijn willen interviewen. Mijn naam is Marie Louise studeer momenteel hbo-V en ben bezig voor vrije studie punten met een verslag over emigreren als verpleegkundige naar Amerika.
  Mijn hoop is nu dat je aan het werk bent gegaan als verpleegkundigein the states?! Zo ja mag ik je dan een paar vragen mailen?kort interviewtje of een keertje skypen?
  Ik hoop het.
  Alvast bedankt voor reageren.

  Met vriendelijke Groet,

  Marie Louise

 5. Hoi Karlijn, Martin en jullie mannen!

  Hoe gaat het ?

  Wat een leuke site, foto,s verhalen en een gastenboek. Ik lees de verhalen graag en kijk graag naar de foto,s, zo zijn jullie wel ver weg en toch een beetje dichtbij. En zo kan ik Oma ook een beetje op de hoogte houden, die vind het allemaal even leuk. Ik wens jullie een gezond 2014 en kom af en toe graag even langs op je blog. Groeten aan Martin, knuffels aan de kinderen.

  Fijne dag verder van Chris.

 6. Zeg Martin en Karlijn, stuur die gasten van de Kirby demonstratie de volgende keer even door naar de Rubenslaan haha…
  Cheers, David

 7. Hoi Karlijn,
  Ik lees je blog met heel veel plezier, niet in de laatste plaats om de recepten..
  je schrijfstijl is echt heel leuk!
  groet, Rimke.
  (uit amerongen, van heeeel lang geleden..)

 8. Hey Karlijn!
  Even een berichtje uit Den Bosch! Volgens mij hebben jullie het helemaal naar jullie zin daar in Texas.Leuk hoor! Hier gaat ook alles prima. De winter is dan toch nog begonnen, en sinds vrijdag ligt er een mooi laagje sneeuw, dat door de – wel héél lage- temperaturen goed blijft liggen. De eerste sneeuwval zorgde vrijdag wel voor de nodige chaos in Nederland. Zelf had ik vrijdag mijn laatste examensessie massage, maar mijn cliënt kon niet komen vanwege de bussen en treinen die er niet doorheen kwamen. Dus daarom komende vrijdag de laatste examendag!! Jaja, het gaat nu echt snel. Voor 25 februari moeten we onze scriptie inleveren, en als alles goed gaat krijgen we 16 maart ons welverdiende papiertje!!! Spannend!! Ben jij alweer een beetje aan het masseren? Geniet van jullie Texaans avontuur!! groetjes, dorien

 9. Hoi Karlijn,

  sterkte met het gedoe rond het slapen gaan, en de Texaan had echt gelijk hoor: het gaat over!
  Voor nu een schrale troost natuurlijk want je hebt je nachtrust nodig .

 10. Ha Karlijn,

  ik geniet erg van je ontzettend leukgeschreven blog! Uit ervaring weet ik dat het leuk is om te doen .
  En je bent een wonder op taarten-maken-gebied!! Als “de Texaan” jou ontdekt heeft zullen de opdrachten binnenstromen, hopelijk hou je dan toch nog tijd over voor je blog,
  groetjes
  Joke

 11. hallo martin en karlijn,

  via je facebook zag ik de link van je site, echt super leuk dat je dat allemaal bijhoud zeg, en er staan natuurlijk toch tussen de regels door heel veel tips voor ons op.
  Wij komen 5 januari naar Fort Hood waar eric voor drie jaar voor de Chinook gaat werken. we hebben super veel zin om te komen, heel grappig trouwens om jullie huis te zien want toevallig hebben wij hetzelfde soort huis ook in de lakota lane in Harker Heights. En wat leuk dat er ook zoveel kleine kindjes zijn, wij hebben een zootje Djago van drie jaar en een dochtertje Jayda van bijna 2 jaar.

  Veel succes verder met het inburgeren en ontdekken van alles daar,

  en wij zien jullie vast wel in het nieuwe jaar!

  groetjes eric en sienie

 12. Hallo Martin,Karlijn en de kids,

  Echt super dat jullie de site zo bij houden. Elke dag kijken we wel een keer of jullie weer iets nieuws meegemaakt hebben. Het is echt een steun voor ons als wij dadelijk die kant op komen. Kunnen we gezellig gaan buurten en passen wij wel een keer op de kids. Hebben jullie ook een keer een avondje voor twee:). We kunnen niet wachten tot het zover is. Nu we er op ingesteld zijn willen we ook die kant op. Tja er moet ook bij ons nog veel geregeld worden maar goed gaat wel goed komen. Ook heb ik al 2 dozen van Stefan gekregen die ik mee moet nemen haha herkenbaar toch?? Ons helpt ons .

  Wij wensen jullie een heel goed verblijf en zien jullie snel!!!
  Groetjes Sebasje en Aranka

 13. Leuk die foto’s. Ben ook benieuwd naar voorkant van huis en omgeving. Cactus in de tuin? Groetjes Fraukje

 14. Hey Karlijn en mannen!!
  Leuk om jullie zo te volgen via de blog… De heenreis was al een hele onderneming zo te lezen.. met hier en daar een onverwacht obstakel! Is er al meer bekend over een vergoeding voor de reiswieg?? Want die zullen jullie toch wel nodig hebben met die 2 stoere jongens!!
  Wel fijn dat jullie appartement en huis onmiddellijk goed voelen, da’s leuk starten op een nieuwe plek. Geniet lekker van het mooie weer en al de nieuwe indrukken!
  Hier is het trouwens ook niet verkeerd qua weer hoor. Vandaag dan wel een beetje grijs, maar voor de komende week voorspellen ze toch weer zonnige dagen en rond de 13 graden… in november!! Moet niet gekker worden hé.
  We zijn inmiddels gestart met ons 4e jaar, en vrijdag had ik m’n eerste practicum. Best wel een beetje zenuwachtig natuurlijk, maar het was een hele toffe, leerzame en fijne ervaring! Wilma is mijn maatje en Aagje (ken ik van mijn tentamen voetzonereflexmassage) onze praktijkbegeleider, en dat voelt heel fijn en veilig. Veel tips meegekregen én ook weer veel inzichten gehad. Kijk alweer uit naar de volgende keer!

  Karlijn (en mannen), tot mails,

  groetjes,

  Dorien

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *